Henk Eggens
De Baander 5
Postbus 26
9530 AA Borger
T: 0599-238132
F: 0599-238142
M: 06-51697673
E: Info@Inbasket.nl
"Nobody can be exactly like me. Sometimes even I have trouble doing it.".................


Interim-management

Organisatieadvies

Personeelsadvies

Coaching

Training

Projectmanagement

Commissariaten

Executive Search

Detacheringen

Uitgeverij

Coachontheroad

Werving en selectie

Vacatures

Nieuws

Henk Eggens

Links

Quotes

Home


Executive Search en werving en selectie liggen dicht tegen elkaar aan. Bij ES gaat het echter om een heel gerichte aanpak op die ene kandidaat. Kennis van de markt is essentieel, weten wie waar zit en beschikbaar is voor een klus, voor een nieuwe baan. Dat kan alleen op basis van vertrouwen, en een uiterst zorgvuldig en integere benadering van kandidaten.

Bij executive search vindt de werving en selectie dus plaats op basis van persoonlijke contacten en gesprekken.

Met executive search bereikt u gekwalificeerde medewerkers (managers en hoger kaderpersoneel) die niet reageren op advertenties omdat zij liever niet kenbaar willen maken dat zij toe zijn aan een nieuwe functie. Executive search bereikt dus ook diegenen die niet zelf actief op zoek zijn naar een nieuwe job. Executive search geschiedt via het uitgebreide relatie netwerk en andere informatiebronnen. In opdracht van de werkgever wordt op deze manier actief gezocht naar ervaren kandidaten voor de functie.

In een of meer oriënterende gesprekken tussen u en Inbasket wordt de functie nauwkeurig omschreven en het profiel vastgelegd. Tevens worden met u enkele afspraken gemaakt voor de uitvoering van de opdracht. Inbasket benadert vervolgens persoonlijk (en uiteraard discreet) de geschikte kandidaten. De naam van de opdrachtgever wordt (nog) niet genoemd. Na diverse gesprekken met kandidaten stellen we één of meerdere gegadigden voor aan de opdrachtgever. In overleg met de opdrachtgever, kandidaat en Inbasket wordt tenslotte de verdere procedure afgerond